+31(0)413-268555

Hotel Arrows valt opnieuw in de prijzen:

‘Beste hotel om te wandelen en fietsen’

UDEN, 29 januari 2019 – Hotel Arrows aan de Sint Janstraat in Uden is door boekingswebsite HotelSpecials.nl uitgeroepen tot het beste hotel om te wandelen en fietsen van Nederland.

De onderscheiding ‘Beste hotel om te wandelen en fietsen’ is gebaseerd op de beoordelingen van gasten die in 2018 bij Hotel Arrows zijn verbleven.

Wandelen en fietsen

Wan Loy van HotelSpecials.nl heeft de award op 29 januari 2019 persoonlijk uitgereikt aan Bob en Jill Pijls van Hotel Arrows. “We zijn enorm verrast met deze titel. We merken dat steeds meer gasten hun verblijf in ons hotel graag combineren met een dagje wandelen of fietsen in Uden en omgeving. We bieden dan ook allerlei fiets- en wandelroutes door natuurgebied De Maashorst aan, inclusief arrangementen en fietsverhuur, zodat onze gasten de regio zélf kunnen ontdekken.”

Hotel Awards

De Hotel Awards worden ieder jaar uitgereikt door HotelSpecials.nl. Eerder werd Hotel Arrows al twee keer uitgeroepen tot ‘Meest klantvriendelijke hotel van Nederland’. Op dit moment staan ruim 5000 hotels ingeschreven op de populaire boekingswebsite. 

Lees hier alle beoordelingen van Hotel Arrows Uden op HotelSpecials.nl.