+31(0)413-268555

Welkom bij de WHISKY - BAR/LOUNGE van Uden

Na een drukke dag is het fijn om even te ontspannen. Daarvoor kunt u terecht in de whisky - bar en lounge van Hotel Arrows Uden.

In onze sfeervolle bar schenken we een uitgebreid assortiment aan whisky's. Met onze 93 verschillende whisky's heeft Hotel Arrows in Uden één van de grootste collecties in de regio. De collectie bevat natuurlijk de bekende merken uit landen als Schotland en Ierland, maar ook uit o.a. Japan, India en Nederland. 

Hotel Arrows, in het bourgondische Uden, heeft voor iedere whisky drinker een mooi exemplaar klaarstaan. Diverse uiteenlopende smaken zijn vertegenwoordigd, van zacht tot rokerig. Geschikt voor de beginnende whiskydrinker, maar zeker ook voor de doorgewinterde professional.

Altijd al een bepaalde whisky willen proeven, maar geen hele fles kopen? Dan proeft u toch eerst in onze sfeervolle whisky - bar en lounge een glas naar keuze onder het motto: tasting without buying the whole bottle!

De whisky wordt desgewenst geserveerd op een houten plankje met whiskyrocks, een pipetje en een glaasje water. Dit maakt het proeven van whisky een ware belevenis. Laat uw (zakelijke) relaties en vrienden kennismaken met een heerlijk glas whisky om zo heerlijk ontspannen de dag af te sluiten.

Natuurlijk serveren wij, naast whisky, ook een assortiment aan wijnen, zo'n 12 verschillende bieren, frisdranken, gedistilleerde dranken, cocktails en likeuren.
Bovendien kunt u hier altijd terecht voor een goed gesprek. Dat heeft inmiddels tot heel wat voortvarende contacten en initiatieven geleid.

Bekijk HIER onze uitgebreide drankenkaart. 

Openingstijden Hotel Arrows whisky - bar en lounge

Maandag tot en met donderdag: 13:00 - 00:00 uur.
Vrijdag en zaterdag: 13:00 - 23:00 uur.
Zondag: 13:00 - 21:00 uur.