+31(0)413-268555

Welkom bij onze vernieuwde BAR en LOUNGE.

Na een drukke dag is het fijn om even te ontspannen. Daarvoor kunt u terecht in onze bar en lounge van Hotel Arrows Uden.

In onze sfeervolle bar schenken we een uitgebreid assortiment, met onder andere meer dan 100 verschillende whisky's. Hotel Arrows heeft één van de grootste collecties in de regio. De collectie bevat natuurlijk de bekende merken uit landen als Schotland en Ierland, maar ook uit o.a. Japan, India en Nederland. 

Hotel Arrows, in het bourgondische Uden, heeft voor iedere whisky drinker een mooi exemplaar klaarstaan. Diverse uiteenlopende smaken zijn vertegenwoordigd, van zacht tot rokerig. Geschikt voor de beginnende whiskydrinker, maar zeker ook voor de doorgewinterde professional.

Altijd al een bepaalde whisky willen proeven, maar geen hele fles kopen? Dan proeft u toch eerst in onze sfeervolle bar en lounge een glas naar keuze onder het motto: tasting without buying the whole bottle!

Natuurlijk serveren wij, naast whisky, ook een assortiment aan wijnen, bieren, frisdranken, gedistilleerde dranken, cocktails en likeuren.
Bovendien kunt u hier altijd terecht voor een goed gesprek. Dat heeft inmiddels tot heel wat voortvarende contacten en initiatieven geleid.

Bekijk HIER onze uitgebreide drankenkaart. 

Openingstijden Hotel Arrows whisky - bar en lounge
Maandag tot en met donderdag: 13:00 - 00:00 uur.
Vrijdag, zaterdag en zondag: 13:00 - 23:00 uur.