+31(0)413-268555

Welkom bij de WHISKY - BAR/LOUNGE van Uden

Na een drukke dag is het fijn om even te ontspannen. Daarvoor kunt u terecht in de whisky - bar & lounge van Hotel Arrows Uden.

In deze sfeervolle ontmoetings-ruimte serveren we een uitgebreid assortiment. Met onze 81 soorten whisky heeft hotel Arrows in Uden één van de grootste collectie whisky’s in de regio. De collectie omvat natuurlijk de bekende whisky’s uit landen als Schotland en Ierland, maar ook uit o.a. Japan, India en Nederland.

Hotel Arrows, in het bourgondische Uden, heeft voor iedere whisky drinker een mooi exemplaar klaar staan. Diverse uiteenlopende smaken zijn vertegenwoordigd, van zacht tot rokerig. Geschikt voor de beginnende whiskydrinker en voor de doorgewinterde professional is er ook ruime keuze.

Altijd al een bepaalde whisky willen proeven maar nog geen hele fles willen kopen? Dan proeft u toch eerst in onze sfeervolle Whisky - bar/lounge een glas naar keuze onder het motto: tasting without buying the whole bottle!

De whisky wordt desgewenst geserveerd op een houten plankje met whiskyrocks, een pipetje en een glaasje water. Dit maakt het proeven van whisky een ware belevenis. Laat uw (zakelijke) relaties en vrienden kennismaken met een heerlijk glas whisky om zo heerlijk ontspannen de dag af te sluiten.

Natuurlijk serveren wij, naast whisky, ook een assortiment aan wijnen, +/- 12 verschillende bieren, frisdranken, gedistilleerde dranken, cocktails en likeuren.
Bovendien kunt u hier altijd terecht voor een goed gesprek. Dat heeft inmiddels tot heel wat voortvarende contacten en initiatieven geleid.

Bekijk hier onze drankenkaart met oa Whiskey de tasting experience.

Openingstijden Hotel Arrows whisky - bar & lounge

Maandag t/m donderdag: 
16.00 – 01.00 uur 
Vrijdag t/m zondag:
12:00 - 23:00