+31(0)413-268555

Comfortabel en veilig verblijven bij Hotel Arrows

Wij als Hotel Arrows geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers. Het RIVM heeft voor de horecasector een aantal richtlijnen naar buiten gebracht om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) tegen te gaan, die wij als hotel strikt opvolgen om de kans op eventuele besmetting te minimaliseren.

Ontbijt
In onze ontbijtruimte zijn de tafels en stoelen dusdanig opgesteld dat onze gasten overal minstens anderhalve meter van elkaar vandaan kunnen zitten en niet langs elkaar af lopen. Om de beleving van het ontbijtbuffet te behouden, hebben wij onze overheerlijke producten voor u als het ware uitgestald om de keuze voor u te vergemakkelijken. Door een en dezelfde collega zal het ontbijt dan op afstand geserveerd worden. Mocht u liever op de kamer ontbijten, dan bieden wij uiteraard ook roomservice aan.

Bar, lounge en terras
Zowel ons terras als onze lounge zijn dusdanig ingericht dat de anderhalve meter-regel gehandhaafd wordt. Ook deze bestellingen zullen op afstand worden geserveerd om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen.

Fitness en-wellnessruimte
Onze fitnessruimte en wellnessfaciliteiten zullen vooralsnog enkel met reservering toegankelijk zijn. Er zijn maximaal twee personen toegestaan in de wellnessruimte, de fitnessruimte is voor individueel gebruik. Per ruimte kan voor maximaal 55 minuten gereserveerd worden. U kunt bij onze medewerkers terecht voor beschikbare tijden.

Hotelkamer
Buiten het feit dat onze kamers standaard goed gereinigd worden, hebben wij extra hygiënische maatregelen genomen. We zorgen dat alle ruimtes en frequente contactpunten meerdere malen per dag worden gereinigd met desinfecteermiddel. Denkt u hierbij aan onder andere de liftknoppen, deurklinken en trapleuningen.

Receptie
Wij willen onze gasten vragen tijdens het in-en uitchecken de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Om direct contact te vermijden zullen onze medewerkers de sleutelkaart en dergelijke op de balie leggen, zodat u ze zelf kunt pakken. Ook wordt onze receptie grondig gereinigd. Denkt u hierbij onder andere aan de pinautomaat, de intercom en de balie zelf.

Personeel
Voor ons personeel zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Bij binnenkomst direct de handen wassen met zeep en desinfecteermiddel
  • Geen handen schudden
  • Gepaste afstand houden van zowel de gasten als elkaar
  • Het personeel dat lichte klachten heeft, blijft uit voorzorg thuis. Daarvan is op dit moment geen sprake, maar het is wel onderdeel van ons beleid.

Advies voor onze gasten
Wij raden de gasten aan om de handen goed te wassen bij terugkomst in het hotel. Zo kunnen we er  samen voor zorgen dat de adviezen van het RIVM zo goed mogelijk worden opgevolgd en de kans op besmetting en verspreiding zoveel mogelijk wordt voorkomen.