+31(0)413-268555

Het bruisende centrum van Uden bevindt zich op slechts 1 minuut loopafstand van Hotel Arrows. De gezellige winkelstraten bieden een veelzijdig en verrassend winkel- en horeca-aanbod. 

Van landelijke ketens als H&M en C&A tot unieke Udense boetiekjes: u vindt het allemaal in het centrum van Uden. Sfeervolle horecagelegenheden en terrasjes zorgen bovendien voor een flinke dosis Brabantse gezelligheid. Uden staat niet voor niets in de top 5 van Brabantse winkelsteden.

Cultuur
Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Uden: van Theater Markant, Poppodium/Filmhuis De Pul en bioscoop Take Ten tot het Museum voor Religieuze Kunst. Zeker een bezoek waard is ook Uden War Cemetery, waar Amerikaanse slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog begraven zijn. 

Evenementen
Het hele jaar door vinden bovendien diverse evenementen plaats in Uden. Een van de hoogtepunten is het winterse evenement Uden on Ice en in de zomer vindt u in Uden één van grootste kermissen van Nederland. Een actueel overzicht van de Udense evenementen vindt u op hartvanuden.nl

Golfbanen Restaurants Centrum Uden Activiteiten Natuurgebied Theater Markant Poppodium de Pul