+31(0)413-268555

Golfliefhebbers kunnen terecht bij de diverse golfparken in de regio. De golfbanen in Uden en omgeving bieden mogelijkheden voor zowel gevorderde als beginnende golfers.

Golfpark De Leemskuilen in Uden beschikt over een 9-holes golfbaan, voorzien van diverse waterpartijen, hindernissen en zandbunkers. Iedere zondagmiddag wordt er een kennismakingsgolfclinic georganiseerd. Meer informatie: www.deleemskuilen.nl.

The Duke in Nistelrode biedt een mooie 18-holes golfbaan in een bosrijke omgeving. The Duke is een bijzonder oord met een rijke geschiedenis die terugvoert tot de Romeinse tijd. Het sfeervolle clubhuis is onlangs compleet vernieuwd. Meer informatie: www.dehoogevorssel.nl.

Best Golf in Best beschikt over een 18-holes championship-golfbaan. Deze golfbaan vormt een natuurlijk geheel met bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. Ook beschikt de golfbaan over een 9 holes Pitch & Putt-baan voor zowel gevorderden als beginners. Meer informatie: www.bestgolf.nl.

BurgGolf Wijchen beschikt naast een 18-holes golfbaan, ook over een 9-holes par-3 baan, waar ook de golfer zonder GVB van harte welkom is. De 18-holes baan is een uitdagende golfbaan, waar iedereen zijn werkelijke spelkwaliteiten kan testen. Meer informatie: www.burggolf.nl.

Tip: combineer uw bezoek aan één van deze golfparken met een luxe overnachting bij Hotel Arrows in Uden en ervaar de optimale balans tussen inspanning en ontspanning.

Golfbanen Restaurants Centrum Uden Activiteiten Natuurgebied Theater Markant Poppodium de Pul